OldBand2 Hungary Forum

 

Szerző Téma: Fórum szabályzat  (Megtekintve 723 alkalommal)

[GA]Elise

  • Game Administrator
  • Globális moderátor
  • Újonc
  • *****
  • Hozzászólások: 19
  • Népszerűség: 0
    • Profil megtekintése
Fórum szabályzat
« Dátum: 2017. Március 02. - 19:23:37 »
A legfontosabb pontok röviden:

-A regisztrációval automatikusan elfogadod ezt a szabályzatot, a tájékozatlanság nem mentesít a figyelmeztetések alól.

-Minden hozzászólásodért saját magad vagy felelős.

-Tilos a multiregisztráció - egy felhasználó egyszer regisztrálhat.

-Tilos a népszerűséget személyeskedésből pozitívan, vagy negatívan módosítani. A gombok funkciójáról tovább olvashatsz a "Fórum funkciói" témában.

-A kulturált viták megengedettek a fórumon, a trágár szavakért viszont figyelmeztetés jár. Amennyiben véleményed nem tudod káromkodás nélkül leírni, úgy az nem való a fórumra.

-Más szervert reklámozni még az off topicban sem lehet.

-Más felhasználót privát üzenetben zaklatni tilos. Zaklatás: sértő üzenetek küldése egymás után legalább háromszor.

-Más felhasználót vallási-, etnikai-,poitilai-,nembeli hovatartozásáért diszkriminálni tilos.

-Már létező téma újranyitása tilos.

-Tilos a spam (kéretlen üzenetek privátban, vagy a fórumon), a flood (egymás után többször hozzászólni ugyanahoz a témához - ha valamit elfelejtettél, ott a módosítás gomb), és a bump (témádhoz csak azért hozzászólni, hogy előrébb kerüljön).

-Figyelmeztetések:
    Minden tiltott tevékenységért 1 figyelmeztetés jár. Súlyosságtól függően egy hozzászólásért több figyelmeztetés is adható.
-5 figyelmeztetés után a felhasználót megfigyeljük, ez azt jelenti, hogy minden hozzászólásáról értesítés érkezik, és a következő figyelmeztetéseiért halmozott pontokat is kaphat.
-10 figyelmeztetés után a felhasználót a rendszer automatikusan elnémítja súlyosságtól függő ideig (általában 3 nap). Ezen idő alatt a felhasználó csak olvasni tudja a fórumot. A moderátorok bizonyos esetekben ezen szám alatt is elnémíthatják a felhasználót. A túl sokszor némított felhasználót végleg kitiltjuk a fórumról.
Regisztrációs feltételek, információk:

Elfogadod, hogy a fórum használatán keresztül nem fogsz rágalmazó, pontatlan, sértő, durva, utálatos, zaklató, obszcén, profán, szexuális beállítottságú, fenyegető, mások személyiségi jogait, vagy a magyar jogszabályokat sértő üzeneteket küldeni. Elfogadod továbbá hogy nem teszel közzé szerzői jogvédelem alatt álló anyagot, hacsak nem te készítetted vagy nem kaptál írásos beleegyezést a tulajdonostól. A spam, flood, reklámozás, körlevelek, piramissémák és kérelmek szintén tiltottak a fórumon.

Vedd figyelembe, hogy a fórum üzemeltetői képtelenek megállapítani a hozzászólások hitelességét. Kérlek ne feledd, hogy nem ellenőrzünk minden elküldött üzenetet, és ezért nem is vagyunk felelősek azok tartalmáért. Nem garantáljuk az itt megjelenő információk hitelességét, teljességét, vagy hasznosságát. Az elküldött üzenetek a szerző nézeteit fejezik ki, és nem kifejezetten a fórum, annak üzemeltetőinek vagy tulajdonosának nézeteit. Bárki aki úgy érzi hogy egy üzenet kifogásalható, azonnal értesítheti a fórum egy adminisztrátorát vagy moderátorát. A fórum tulajdonosa fenntartja a jogot a kifogásolható tartalom eltávolítására mérsékelt időn belül, ha úgy gondolják, hogy a törlés szükséges. Ez egy kézi beavatkozás, habár, kérjük légy tisztában azzal, hogy bizonyos üzeneteket nem tudunk azonnal törölni vagy szerkeszteni. Ez az eljárás ugyanúgy vonatkozik a felhasználói profilokra is.

Kizárólag te vagy a felelős elküldött üzeneteid tartalmáért. Továbbá, elfogadod hogy biztosítod a fórum tulajdonosainak, bármilyen, a fórumhoz kapcsolódó weboldalnak ártatlanságát. A fórum tulajdonosai továbbá fenntartják a jogot azonosságod (vagy bármilyen, a szolgáltatáson keresztül begyűjtött információ) felfedésére panasztétel vagy jogi lépések esetén.

Regisztrációkor lehetőséged van felhasználóneved kiválasztására. Ezzel a felhasználói azonosítóval elfogadod, hogy soha nem adod ki jelszavad másoknak, az adminisztrátort kivéve a biztonságod érdekében. Elfogadod, hogy SOHA nem használod más személy azonosítóját, semmilyen okból kifolyólag. Javasoljuk továbbá, hogy egy bonyolult és egyedi jelszót használj azonosítódhoz, hogy elkerüld az azonosító ellopását.

Miután regisztráltál és bejelentkeztél a fórumra, lehetőséged nyílik egy részletes profil kitöltésére. A te felelősséged hogy egyértelmű és pontos információkat adj meg. Bármilyen olyan információ, amit a fórum tulajdonosai pontatlannak vagy sértőnek találnak, figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhet. Megfelelő szankciók is alkalmazásra kerülhetnek.

Kérlek vedd figyelembe, hogy minden egyes hozzászólással az IP címed is mentésre kerül, abban az esetben ha a fórumról ki kell téged tiltani vagy ha az internetszolgáltatód keresett meg minket. Ez csak akkor történhet meg, ha megsérted a feltételeket.

Továbbá vedd figyelembe, hogy a szoftver egy sütit (cookie), információk bitjeit (mint például a felhasználóneved és jelszavad) tartalmazó szöveges fájlt helyez el a böngésződ gyorsítótárába. Ez CSAK arra használatos, hogy téged be-/kijelentkeztetve tartson. A szoftver nem gyűjt vagy küld semmilyen típusú információt a számítógépedre.