OldBand2 Hungary Forum

 

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Oeswenn

Oldalak: [1]
1
Keres-Kinál / A Mélység bazárja - ( LvKogmaw )
« Dátum: 2017. December 11. - 12:36:21 »
Kedves erre tévedő Harcosok!

Tekintettel arra, hogy - sokan panaszkodtatok - nem könnyű a képességek fejlesztése, egy exkluzív ajánlattal hozakodik elő a Mélység bazárja! Írd meg privát üzenet formájában a játékban (esetleg a fórumon), milyen készségkönyvekre van szükséged. A megjelölt könyveket félreteszem, cserébe viszont azt kérem, hogy a sárkány sámánnak szükséges könyvekkel "fizessetek", illetve persze, ha nagyon rászorultok akkor a yang, vagy egyéb cseretárgy is elfogadásra kerülhet.

/ A CancerSquad Céh tagjainak előlegbe is adok könyveket, fejlesztőket /

A játékban elértek: Lv7Kogmaw és KogmawFarm néven!
A Topik folyamatosan frissülhet - az eladandó, keresendő vagy cserélendő tárgyak listája változhat, bővülhet!

2
JÁTÉKBELI NEVED / Re:Jövendőbeli Karakter Nevek
« Dátum: 2017. December 11. - 11:47:09 »
Módosítanám ezt a bizonyos jövendőbeli karaktert Lv6Kogmaw -ra. Midőn az Oeswenn nevű karakteremet nem kívánom tovább húzni, ergo nem létezik.

3
Off csevegő / Carpe Diem ( Élj a Mának )
« Dátum: 2017. December 06. - 16:26:12 »
Kedves Fórumozó- és Játékostársak!

Annak reményében nyitom meg a Topikot, hogy a Közösség összekovácsolódását segíteni fogja! Hogy miről szól egész pontosan? Lényege nem más, minthogy leírhassátok ide, mi történt veletek MA, s hogy ezeket megvitathassátok egymás között. Ide természetesen kerülhet akár a Szerveren végbement dolog is, de mivel az OFF Topik részlegben vagyunk, magától értetődő, hogy a virtuális világon kívüli eseményekről is beszámolhattok!Az egyetlen kitétel, melyhez próbáljátok magatokat tartani az; hogy amennyire csak lehet, igyekezzetek elsősorban az aktuális nap cselekményeit és történéseit leírni. Az általánosítás, hivatkozás valami múltbéli dologra nem tilos - próbáljátok azonban kerülni, amennyire lehet - , viszont minden nap új nap, igyekezzetek hát csak a "Mának élni". A régebbi hozzászólásokra akár PM-ben is válaszolhattok Egymásnak, hogy elkerüljétek a kavart és a Téma "szabályának" megszegését!

Illetve akad egy másik kitétel is:
Érezzétek jól Magatokat!

Oldalak: [1]